Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Első vereségét szenvedte el az Albacomp Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 07.

ImageElvesztette veretlenségét az Albacomp kosárlabda-csapata. A fehérvári sportolók eddig minden meccsen diadalmaskodtak e szezonban, ám tegnap 81-67-re kikaptak Pécsi VSK-Pantherstől. A mérkőzésen Jara Rubin Doyne nem játszott sérülése miatt – valószínűleg ez is közrejátszott a veresegében. Az NB I negyedik fordulója után így a bajnokságban negyedik helyen állnak fiaink. Az első helyen az Atomerőmű SE-t találhatjuk, a másodikon a Planet Leasing Dombóvár KC-t, a harmadik pedig (jelenleg) a Falco KC Szombathely.

Tovább...
 
"Jég-nap" a koripályán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 07.

ImageKinder Pinguí koriszezon-nyitónapot tartanak november 22-én a Székesfehérvári Jégcsarnokban. A program során jéggokart, jeges ügyességi játékok, lézershow, műkorcsolya-bemutató, floorball, s még számos érdekes, vidám játék és előadás várja a kicsiket és a nagyokat.

Tovább...
 
Pat Cortina  Székesfehérvár Tiszteletbeli Polgára Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 06.

"Székesfehérvár Tiszteletbeli Polgára" – címet kapott Pat Cortina, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya. A díjat már augusztusban odaítélte neki a Közgyűlés, Pat Cortina viszont augusztus 20-án külföldön tartózkodott, így csak tegnap tudta átvenni a kitűntetést. A kapitány 2003 januárjában érkezett Székesfehérvárra, s az Alba Volán jégkorong csapatának három szezonon át vezetőedzője volt. Szövetségi kapitányként pedig 2008-ban aranyérmet nyert csapata a divízió1-es világbajnokságon, ami A-csoportos tagságot eredményezett.

 
FC Fehérvár - Budapest Honvéd: 2-2 Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. november 06.

ImageAz FC Fehérvár 2-2-es döntlent játszott hazai pályán a Honvéd ellen a Ligakupa 4. fordulójában. A fordulatos mérkőzésen előbb a hazaiak szerezték meg a vezetést Mohl révén, majd a vendégek előbb egyenlítettek, később ők vezettek 2-1-re, de a csereként beállt Disztl Dávid 2-2-re alakította a végeredményt. A Vidi ezzel a döntetlennel megőrizte veretlenségét a Ligakupában.

 
PVSK-PANTHERS  ALBACOMP Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 05.

ImagePécsen játszik legközelebb az Albacomp kosárlabda csapata. A fehérvári fiúk legutóbb 89-70-re legyőzték a Marso-Vagep NYKK sportolóit, most pedig a PVSK-Panthers ellen lépnek pályára. A mérkőzés időpontja: november 6. (csütörtök), 18:00. A meccsre a helyszínen lehet jegyeket vásárolni 15:30-tól.

 
Visszavonul Kulcsár Antal Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 05.

Kulcsár Antal, az Alba Volán-Bericap mesteredzője bejelentette visszavonulását, így öttusázóink – Vörös Zsuzsanna, Máthé Vivien, Gyenesei Leila, Kovács Sarolta, Horváth Viktor, Demeter Bence, Demeter Gergely… - nélküle készülnek a következő évadra. Kulcsár Antal döntésének pontos okát egyenlőre még nem tudni, ám az bizonyos, hogy távozásával nagyon sokat veszít a csapat, Székesfehérvár és Magyarország is…

 
Futballistáink heti menetrendje Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 04.

ImageAz FC Fehérvár focistái legközelebb holnap, 17 órakor lépnek pályára: a Ligakupa negyedik fordulójában a Honvédet látják vendégül a Sóstói Stadionban, szombaton pedig Soproni Liga mérkőzés lesz Nyíregyházán, 18 órás kezdettel (14. forduló). Az NB-III-as meccset (Pénzügyőr – FCF II) szintén szombaton játsszák, méghozzá 11 órától. A szerdai összecsapásra 16 órától lehet elővételben megvásárolni a jegyeket a helyi pénztárnál, s szokás szerint a játék ideje alatt csak a főlelátókat nyitják ki.

 
Bonni a kanadai válogatottban! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 03.

ImageÓriási megtiszteltetés érte az Alba Volán SC Jégkorong-szakosztályát, Sean Simpson a kanadai válogatott szövetségi kapitánya behívót postázott hátvédünknek, Ryan Bonninak a jövő heti, Svájc elleni mérkőzésre. - Soha nem volt még arra példa, hogy magyar klubból hívjanak játékost a kanadai válogatottba, ez a sporttörténelmi esemény most megtörtént.

Tovább...
 
Döntetlent játszott a Fehérép Patraszban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 03.

ImageVégig kiegyednsúlyozott meccsen, döntetlent ért el a Fehérép Alcoa FKC csapata a görög Patrasz gárdája ellen az EHF-kupa harmadik körében. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől, aki elmondta: A második félidő hosszabb gólcsendjét a fehérváriaknak sikerült megtörni, amikor három góllal húztak el a hazai együttestől. Azonban a végjátékban kettős emberlőnyben játszó görögök, kihasználva helyzetüket az utolsó pillanatokban szépíteni tudtak, s így a továbbjutás kérdése a visszavágóig nyitott marad.

Tovább...
 
Súlyos vereség Angyalföldön Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. november 02.

ImageSúlyos, 4-1-es vereséget szenvedett az FC Fehérvár a Vasas otthonában a Soproni Liga 13. fordulójában. Jobban kezdte a találkozót az FC Fehérvár, gólt azonban a Vasas szerzett először egy akciót követően a 29. percben Divic révén. A lehetőség adott volt az egyenlítésre Pavlicic azonban közelről a kapufát találta el. Másodszorra viszont nem hibázott horvát játékosunk, Mohl átadása után ellőtt labdája ezúttal a kapufáról a hálóba pattant. A félidő vége előtt aztán - védőink bizonytalakodása után - ismét a hazaiak szereztek gólt.

Tovább...
 
ALBACOMP - MARSO-VAGÉP NYKK 89-70 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 02.

ImageAz Albacomp óriási küzdelemben, fantasztikus hajrában verte meg a Marso-Vagep NYKK csapatát tegnap este. Az első negyedben a fehérvári fiúk jobbnak bizonyultak, ám a második és a harmadik negyedben a Nyíregyháza átvette a vezetést. Sportolóink a negyedik negyed elejére egyenlítettek (ekkor 70-70 volt az állás), majd egy huszáros hajrát vágott ki a fehérvári együttes, és 19:0-ra megnyerte az utolsó nyolc percet. Végeredmény: Albacomp – Marso-Vagép NYKK 89-70. A mérkőzés során Radovic, Bell és Hanga emelkedett ki a leginkább játékával.

Tovább...
 
<< Első < Előző 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7096 - 7106 / 7450